Meer informatie over Artprints, het bestellen en kiezen

Bij het afdrukken van de Artprint kun je kiezen voor verschillende afmetingen. ArtPrints kunnen ook aangeschaft worden om af te drukken op ander Fine Art Papier, Acrylglas, Alu-Dibond, Forex of  Aluminium. Je ontvangt dan de ArtPrint digitaal om zelf te bestellen in de afmeting en soort die je zelf wenst. Die kosten zijn voor jezelf.

Let op!

Niet alle Artprints/Foto's zijn geschikt voor een grote maat afdrukStuur mij een berichtje met de vraag of jouw Artprint op het door jou gewenste formaat kan worden afgedrukt.

Prijzen worden in overleg bepaald en zijn o.a. afhankelijk van het soort media, formaat en oplage.  Hieronder een indicatie voor Artprints en Foto's:

Afmeting 50 plus 70 x 2 x 0,5 = €  120,-

Afmeting 60 plus 80 x 2 x 0,5 = € 140,-

Afmeting 30 plus 40 x 2 x 0,5 = € 70,- / verkoopprijs € 65,--

Afmeting 13 plus 18 x 2 x 0,5 =  € 30 / verkoopprijs € 25,--

Voor meer informatie: info@wabisabikunst.nl

 

Artprints

Elke Art Print heeft als basis foto's of een kunstwerk gemaakt door Jeannet. Jeannet bewerkt ze met verschillende digitale ttechnieken en kunstprogramma's tot Art Prints. Het zijn haar eigen foto's  die bewerkt worden en opnieuw gefotografeerd worden om zo tot nieuwe originele en unieke werken te komen. Soms is het een handgemaakt werk dat na fotografie en bewerking eindigt in een digitale Art Print. Soms ontstaat een combinatie van digitaal en handgemaakt. Elke Art Print is uniek en doorloopt een geheel eigen creatief proces.

Art Prints worden beperkt afgedrukt op eersteklas 300g/m² Hahnemuhle Fine Artpapier (max. 5 exemplaren per bewerking). Een zeer beperkte druk zodat je altijd iets bijzonders hebt. Dit kunstenaarspapier is van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor de werken die ik maak en  bieden een natuurlijk witte, matte oppervlaktestructuur. Kleuren op de website en de Art Print kunnen enigszins variëren als gevolg van kleurvariatie in monitoren.

Voor meer informatie: info@wabisabikunst.nl

Artprints

Nieuwe Artprints: Vrouwen in Afrika, 2023


Rituals of initiation Masai, 2023, Artprint

Artprints Japandi

Wabi Sabi: Kijkkastjes Japan twee soorten, 2023 bestaande uit een gerecycled kistje met (A)Artprint Kimono met Japans vaasje (verkocht) en een (B)Artprint Geisha met theekommetje 

フラワーfurawaa (Bloesem), 2023 Artprint

Wabi Sabi: Serie Japandi, Cup of Tea, Twee Artprints 13 x 18 in lijst en thee kopje van het beroemde Japanse porselein Satsuma.  In dit geval is de glazuurcoating op het kopje niet bedekt met glazuur, bij wijze van spreken "stijgt naar de top", het schilderij op het kopje is niet plat, maar in reliëf gemaakt met geschetste randen.
3 sets beschikbaar in verschillende varianten prijs per set

Wabi Sabi: Kimono, 2022, Artprint

Wabi Sabi: Kimono, 2022, Artprint

Wabi Sabi: The Silk Road Artprint  2022,  2 Artprints op Hahnemuhle papier afgedrukt van 18 x 13 met gerecyclede grijze lijstjes met passepartout 

African Tree (Zambia),  Artprint

Wabi Sabi Foto's

Artprints Dijkhuisjes 

Rooftops, 2023, Artprint in felle kleuren met bijpassende dijkhuisjes.

Schiermonnikoog Artprints

Strandjutten Schiermonnikoog, Artprint

Schiermonnikoog, Paal 289, 2023 Artprint

Birds of a feather  A, Schiermonnikoog, 2023, Artprint